Sastojci:
- paprike babure
- ulje za prženje
- 2 režnja češnjaka
- sol
Prirema:
Paprike se peku u poklopljenoj tavi, povremeno okrečući kako bi se zapekle sa svih strana. Ako im ovojnica pocrni i nagori, nema veze jer to će se ionako oguliti a taj prepečni dio im daje baš finu aromu. Ovako pečene paprike možete iskorisiti na više načina: kao prilog uz pečenje, kao salata sa malo octa i češnjaka, možete ih tako pečene napunit sirom i suhim vratom, ispanirati i ispohati pa upotrijebiti kao finu zasitnu večeru uz jogurt ili mozzarellu i paradajz sa malo bosiljka. (eeeh da, to bi vam ja skuhala i poslikala da mogu Uglavnom, meni su ovako pečene paprike najbolje oguljene, posloljene i sa malo češnjaka. Kada imam to, meni ne treba nikakav drugi prilog. Uz fini friški kruh koji je dobro umakati u sok od pečenja koji paprike puste, ovo je moja idealna večera! Paprike jednostavno obožavam. Ako ih volite i vi, dobar tek Vam želim!
0 komentari:
Objavi komentar