petak, 21. srpnja 2017.

PILE PEČENO NA PIVSKOJ BOCI! HVALA TI SEKO ZA OVAJ FENOMENALAN RUČAK!!!

Fotografija korisnika/ce Bakini Recepti.

SASTOJCI:

  • 1 pile
  • 1 pivo u staklenoj boci

  • sol,senf, maslinovo ulje

Prilog:

  • krumpir

  • 1 rajčica
  • 1 svježa paprika
  • 1 glavica cvenog luka

PRIPREMA:
1.
Pile operite, posušite i dobro nasolite izvana i iznutra.
2.
Skinite etikete sa pivske boce, dobro ju operite i posušite.
3.
U dublju tepsiju stavite papir za pečenje.
4.
Bocu otvorite i stavite na sredinu tepsije.
5.
Pile stavite na bocu i premažite senfom.
6.
Krumpir izrežite na krupnije komade, začinite ga.
7.
Stavite oko pileta.
8.
Izrežite paradajz, papriku, luk i stavite na krumpir.
9.
Sve preliti sa malo maslinovog ulja.
10.
Komad folije stavite na pile(samo na vrh) i pecite na 220 C 1 sat(ili duže ovisno o veličini pileta) ili na 180 C ako imate pećnicu na vrući zrak

0 komentari:

Objavi komentar